Despre noi

La firma Autodoc Srl ne ocupam de identicarea si vanzarea pieselor din 2008

Compania noastră cu sediul în Cluj-Napoca a fost fondată în 2008. Am câștigat rapid popularitate în Cluj și în împrejurimi, iar mulți oameni ne vizitează și astăzi, unde personalul de vânzări expert îi așteaptă pe toți. Odată cu trecerea anilor și răspândirea internetului, am avut idea de a crea un magazin online de piese de schimb inovator, care să răspundă cât mai bine nevoilor utilizatorilor. Lansarea magazinului web a fost o adevărată împrospătare a sângelui în istoria companiei noastre! Astfel putem sa oferim beneficii cum ar fi condiții mai bune de achiziție cu o cifră de afaceri în creștere, prețuri mai mici și o gamă tot mai largă de piese și produse conexe.

Mulți oameni ar putea crede că administrarea unui magazin online înseamnă că se acordă mai puțină atenție contactului personal – dar acest lucru este departe de a fi adevărat! Calitatea serviciului personal este la fel de importantă pentru noi ca și calitatea contactului web. Pentru a-l îmbunătăți pe acesta din urmă, am înființat o linie de Chat doar pentru vânzările pe internet, unde personalul nostru expert este la dispoziția clienților pentru a-i ajuta și consilia cu privire la orice au nevoie.

În lumea rapidă de astăzi, există deja multe magazine online în Romania așa că trebuie acordată o atenție deosebită pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor. Puteți să comandați de la noi de oriunde din țară și, în funcție de disponibilitatea stocului, puteți avea piesa aleasă de dumneavoastră în mâinile dumneavoastră în 24 de ore sau in câteva zile, datorită serviciului de livrare la domiciliu. Comandarea prin internet este facilitată de faptul că motorul nostru de căutare text vă permite să căutați nu numai după numărul piesei, numele grupului, ci și după numărul de serie. Cea mai populară căutare în rândul clienților noștri este căutarea pe tip de mașină, care presupune ca clientul să selecteze tipul exact de mașină și apoi să aleagă între diferite categorii de produse. Dar pentru cei care nu sunt atât de pasionați, pot căuta și după categoria de produse. Iar dacă nu sunteți sigur de caracterul adecvat al unei piese sau dacă aveți nevoie de sfaturi profesionale, ne puteți contacta  (Vezi :contact) unde vă va răspunde o echipă de experți.