HomeDespre noiYale RomaniaBaoliM&HStivuitoare second handServiciiPolitica ConfidentialitateContact

Noutati

Consultanta
0742-076 099
infovanzari@autodoc.ro detalii

Asociere Baoli-Linde-Still-OM
Ca unic importator al stivuitoarelor Baoli în România, Autodoc SRL are placerea sa anunte asocierea între Baoli Group si Kion Group, acesta din urma fiind detinatorul marcilor Linde, Still si OM. detalii


detalii

Despre noiSC AUTODOC SRL este o societate specializata in industria echipamentelor de ridicat. In acest domeniu compania noastra va ofera urmatoarele tipuri de activitati:
Stivuitoare, motostivuitoare
  • Vanzarea si cumpararea stivuitoarelor
  • Inchirierea stivuitoarelor
  • Comert cu piese de schimb pentru stivuitoare
  • Service pentru echipamente de ridicat
Societatea Autodoc SRL a fost infiintata in anul 2008 ca unic importator al stivuitoarelor Baoli in Romania. Intr-un timp foarte scurt a reusit sa deschida doua puncte de lucru, unul in Bucuresti si unul in Cluj-Napoca.

Pentru societatea noastra este primordiala satisfacerea clientilor, de aceea operam cu un sistem de calitate bazat pe standarde ISO. In acest sens Autodoc ofera clientilor solutii financiare personalizate, ca de exemplu: plata in rate, sistem leasing, inchiriere pe termen mediu si lung. Prin specialisti consacrati va oferim consultanta gratuita cu privire la identificarea nevoilor si a echipamentelor necesare desfasurarii in cele mai bune conditii a activitatii d-voastra.

Totodata va oferim posibilitatea de alege echipamente Second Hand dintr-un parc de 300 de stivuitoare.

stivuitor, stivuitoare

Unic distribuitor al stivuitoarelor M&H si Baoli


Ca unic distribuitor al stivuitoarelor M&H si Baoli in Romania Autodoc dispune de stivuitoare Noi in stoc.